Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Як оригінальні, тільки їстівні: випущені AirPods за $50

Важливо

Креативний бренд MSCHF презентував їстівні навушники AirPods. Цукерки продаються у білій упаковці з написом Candy AirPods. Дизайн повторює зовнішній вигляд продукції Apple. Першу партію новинки за ціною $50 вже розкуплено.

Інформація про товар з’явилася на офіційному сайті компанії.

На сайті бренду зазначено, що продукт не містить ГМО, жирів та алергенів. Цукерки мають м’ятний присмак.

Фото – MSCHF

Нью-Йоркський бренд MSCHF, заснований у 2016 році, відомий незвичайними моделями взуття, аксесуарами та арт-об’єктами. Минулого року компанія випустила кросівки, які можна вдягати з двох боків. Їх продавали за $135, але зараз можливості придбати немає.

Зображення – MSCHF

Бруклінський арт-колектив MSCHF відомий неоднозначними та зухвалими витівками. Креативники перевертають тренди з ніг на голову і сміються зі звичних речей. Їхня назва MSCHF — скорочення від mischief, у перекладі з англійської “витівка”.

MSCHF уникають називати себе компанією та буквально роблять що хочуть. Сатанинські кросівки, створені разом з Lil Nas X, блиск для губ у вигляді кетчупу в колаборації з брендом Ріанни, сандалії Birkinstock із сумки Hermès Birkin – MSCHF висміюють мейнстрім і називають себе нігілістами: “Ми тут не для того, щоб зробити світ кращим. Ми тільки не надаємо значення тому, наскільки все паскудно”.

Як розповідало раніше BitukMedia, митці з MSCHF створили мініатюрну копію сумочки OnTheGo від Louis Vuitton. Її виготовили на 3D-принтері. Cторони виробу менші від одного міліметра.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі