Середа, 1 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Бути брутальними по-українськи? – солдатам дозволили носити бороду

Важливо

Військовим британської армії, яка займається потужною підготовкою українських захисників, дозволили носити бороди. Командування каже – прислухалося до побажань військових.

Про це повідомляє ВВС.

Дискусії про те, чи дозволяти військовим вуса і бороди, тривали кілька останніх місяців.

Зрештою зійшлися на тому, що борода та вуса мають бути охайними, належним чином доглянутими та регулярно перевірятися.

Останнім часом інші європейські країні, зокрема Данія, Німеччина та Бельгія, дозволили своїм солдатам носити бороди та вуса. Раніше такі дозволи мали сповідувальники певних релігій та конфесій – сикхам, мусульманам та растафаріанціам.

Про нову політику оголосив прапорщик 1-го класу Пол Карні, найстарший унтер-офіцер, у чотирихвилинному відеозверненні до військ.

“Досягнення результату зайняло трохи більше часу, ніж очікувалося, через більшу кількість зацікавлених сторін, які були залучені, включаючи Його Величності Короля, наших політиків і наших союзників”, — повідомив він.

Попри десятирічну війну, деякі українці і західний світ досі продовжують ставитися із довірою то до, що кажуть росіяни. Великою частиною російської брехні є крадіжка і привласнення чужої історії. Про російську пропаганду, “хороших росіян” і єдиний можливий спосіб подолати інформаційний вплив Кремля BitukMedia поговорило із колишнім міністром закордонних справ України Володимиром Огризком.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі