Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

По коліна у воді – чоловік 30 годин переховувався від поліції у дренажній ямі

Важливо

38-річний австралієць зі штату Квінсленд 30 год переховувався від поліції у стічній ямі під зливою, поки його не “здав” добрий перехожий Джеймс Лінґвуд. Тепер чоловіку доведеться відповісти за два ДТП, в одному з яких протаранив поліцейський екіпаж на авто.

Про це повідомляє ВВС.

Чоловік спричинив ДТП, в’їхавши в поліцейську машину минулої неділі, 24 березня. Він утік із місця події, натиснув на газ – і протаранив ще одну машину. Потім вискочив із салону та втік пішки.

І хоча ніхто не постраждав серйозно, винуватець так злякався відповідальності, що заліз до дренажної ями. Коли йому спробували допомогти, він сказав, що все гаразд і просто шукає телефон, який у упустив у через решітку.

Австралієць простояв весь час по коліна у воді, оскільки Квінсленд якраз накрив шторм. Тож отримав переохолодження. Також він забився кілька разів, поки спускався. Але загалом почувається добре.

“Здав” горе-водія Джеймс Лінґвуд. Він спочатку повірив, що чоловік шукає телефон. Наступного дня знову знайшов чоловіка у тій же стічній ямі. Чоловік явно був у стані стресу та важко дихав. Тож Лінґвуд зателефонував рятувальникам.

Винуватець ДТП зараз уже дає покази поцілії.

Як повідомляло BitukMedia, раніше двоє офіцерів поліції – Бей та Ортега – врятували 11 каченят із зливового стоку. Поліцію викликали небайдужі мешканці міста Ліг-Сіті у американському штаті Техас.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі