П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Як від Рівного до Харкова – жінки проїхали рекордну відстань на іграшкових авто

Важливо

Американки Кейсі Арен та Лорен (прізвище не називає) проїхали по США на іграшкових авто рекордні 805 км. Це відстань, як від Рівного до Харкова. Кажуть, вирішили у такий спосіб вшанувати своє дитинство і зібрати гроші для зоозахисників.

Про це повідомляє UPI.

Заїзд подруги почали заїзд від Фонтан дружби в Джексонвіллі до найпівденнішої точки континентальної частини США в Кі-Весті, яку позначає спеціальний буй.

Мандрівка зайняла близько двох місяців. Усю свою мандрівку жінки фільмували на відео та викладали у соцмережі.

“У нас у дитинстві були такі машинки. Діти завжди хочуть отримати рекорд Гіннеса. Тож ми подумали, що це буде веселий спосіб віддати шану нашому дитинству”, – каже Лорен.

Під час свого заїзду жінки збирали гроші для зоозахисників по усьому світу – у Непалі, на Коста-Ріці та у США.

Книга рекордів Гіннеса ще не підтвердила офіційно цей рекорд, але уже взяла його на розгляд. Але махлювати було не можливо. Жінки мали точно відмічати час де та коли вони побували у спеціальному календарі та робити фото на підтвердження цього.

Як повідомляло BitukMedia, студент із Німеччини Марсель Пол модифікував дитячий електромобіль та зміг розігнатися на ньому до 148,5 км/год. Таким чином чоловік встановив світовий рекорд. Однак іграшці для переміщення у часі, як у фільмі “Назад у майбутнє”, очевидно, забракло гігаватт.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі