Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Витягнув щасливий квиток – черкаський “Хатіко” знайшов нову родину (ВІДЕО)

Важливо

Пес Рекс протягом восьми років чекав на березі Дніпра у Черкасах господаря-рибалку, який загинув. Тепер нарешті він знайшов нову родину.

Про це повідомляє Суспільне.

У новій родині Рекс живе два місяці. За цей час змінився докорінно – хвіст піднятий, а морда задоволена. Зараз пес більш активний, спочатку йому важко було навіть спускатися по сходах.

“Перші дні він боявся, ховався за мене, коли хто підходив. Зараз він вже гордо ходить”, – каже нова господарка, черкащанка Алла.

Інформацію, що пес шукає родину, знайшла її донька Євгенія у соцмережах.

“Першочергово це було рішення мами. Каже: це наш собака, його треба брати, в нього така доля була”, – розповідає Євгенія.

Перші два тижні собаку лікували від перенесеної хвороби Лайма – запалення суглобів та отиту. Проте Рекс не чує.

Собака виявився із характером. Проте на диво розумним.

“Раніше він міг з мамою гуляти й два рази в день, а то й три, а зараз він зранку з мамою гуляє, а в обід він вже не хоче з нею гуляти, він показує свій характер, гавкає, і йде до мене, щоб я йшла з ним гуляти”, – розповідає Євгенія.

“Колись був сніг, на лапки налипало багато всього, і я думаю, як же ж йому ті лапи очистить, на постіль ляже і все розтане, мокре ж. А він ліг так, що тільки голову на постіль поклав, а сам лежав поки лапки не обсохнуть”, розповідає Алла.

“Таку собаку прилаштувати дуже складно. А Рекс витягнув щасливий квиток. Вони дали йому другий шанс, друге життя”, – каже волонтер Сергій Залізняк. У листопаді минулого року вони з дружиною врятували собаку та знайшли йому нових господарів.

Раніше BitukMedia повідомляло, що притулок завдяки волонтерам із організації Help Animals Of Ukraine знайшла левиця Ванда. Її ще левеням у вересні минулого року викупили у недобросовісних господарів та доглядали українські військові. Тепер передали зооволонтерам.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі