Четвер, 2 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Довелося взяти під варту – бобер два дні поспіль перекривав рух на трасі

Важливо

Поліція міста Беллінгхем у американському штаті Вашингтон вимушена була взяти бобра під варту “у якості запобіжного заходу”. Тварина два дні поспіль перекривала дорожній рух.

Про це повідомляє UPI.

Поліція розповіла у своєму Instagram, що у вівторок дорогу Олдріч-роуд перекрили двоє бобрів, усівшись на проїжджій частині. Коли приїхали копи, менший із саботерів утік, а більший не дуже поспішав. Але все ж залишив проїжджу частину, поки копи чекали зоозахисників та представників департаменту із питань мисливства та рибальства.

Проте у середу більший бобер повернувся – і знову перекрив рух на дорозі. Поліція дійшла висновку, що тварина несе аварійну небезпеку. Тож цього разу бобра “взяли під варту у якості запобіжного заходу” та доправили до департаменту з мисливства та рибальства для обстеження.

“Сподіваємося, він отримає необхідну допомогу і відмовитися від намагань вести небезпечне життя на вулицях Беллінгхема”, – прокоментували копи.

Як повідомляло BitukMedia, американські чиновники округу Полк у Техасі заявили, що у паводку на дорозі біля поселення Крістал-Лейк винен бобер. Він звів дамбу у водопропускній трубі, паводок спровокував зсув ґрунту, в результаті чого частина дороги обвалилася.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі