Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

У всьому винен бобер – побудував дамбу у водопропускній трубі і зруйнував дорогу (ВІДЕО)

Важливо

Американські чиновники округу Полк у Техасі заявили, що у паводку на дорозі біля поселення Крістал-Лейк винен бобер. Він звів дамбу у водопропускній трубі, паводок спровокував зсув ґрунту, в результаті чого частина дороги обвалилася.

Про це повідомляє UPI.

Cпочатку чиновники повідомили у соцмережах, що дорогу змило сильними зливами, тож доступу до поселення в окрузі Лівінгстон немає. Дощ був настільки сильним, що місцевих мешканців просили знайти укриття від нього.

Коли ж у середу експерти перевірили причини затоплення дороги, вони виявили що у трубі під дорогою, яка має відводити воду, бобер побудував дамбу.

Саме це призвело до паводку, розм’якшення ґрунту та його зсуву. Під час обвалу, від проїжджої частини відірвався шматок, який лежав на розм’яклій ділянці, кажуть чиновники.

Як повідомляло BitukMedia, лікарня святого Франциска в американському штаті Теннессі не мала спокійного Різдва через великого бобра. Тварина вдерлася до приміщення, наполохала медиків та пацієнтів і заховалося під роялем. Довелося викликати копів.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі