Вівторок, 30 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Присвята усім жінкам-військовослужбовицям – MELESHKO випустила новий кліп

Важливо

До другої річниці російського повномасштабного вторгнення українська співачка Маргарита Мелешко випустила кліп “Не зли дівчат ЗСУ”. У ньому взяли участь сопілкар-віртуоз Максим Бережнюк та засновник гурту “Шпилясті кобзарі” Ярослав Джусь. Головною героїнею кліпу стала українська військова та поетеса Мальва Кржанівська.

Про це розповідає BitukMedia.

“До лав Збройних сил України 24 лютого 2022 стали тисячі хоробрих людей. До війська разом із незламними чоловіками вступили й дивовижні жінки. Вони літають у малій авіації, вони стали кулеметницями, штурмовичками, піхотою, тактичними медикинями”, – йдеться в описі до відео.

“Пісня “Не зли дівчат ЗСУ”, кліп на яку вийшов саме сьогодні, у другу річницю повномасштабної війни, є присвятою всім жінкам-військовослужбовицям, незалежно від того, який військовий фах вони обрали. Це мій спосіб звернути увагу на подвиг жінок у війську та щиро подякувати за все, що вони роблять щодня для всіх нас”, – написала Мелешко.

До створення ритмічної та запальної мелодії долучився учасник гурту, який займається реконструкцією давньої української музики “Хорея козацька” Максим Бережнюк та півфіналіст та володар призу глядацьких симпатій телешоу “Україна має талант-2” Ярослав Джусь.

Головна героїня кліпу Мальва Кржанівська з’явилася у кадрі у двох образах – української військової та у традиційному українському жіночому строї із приватної колекції фольклориста та історика Володимира Щибрі.

Раніше поетеса та військовослужбовиця Мальва Кржанівська у відвертій розмові для BitukMedia розповіла про те, чому війна в Україні стосується всього світу. Також із Інною Битюк поговорили про сексизм в ЗСУ, благодійний проєкт “Жінки української армії” та хейт.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі