Понеділок, 13 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Познайомив кіт – прикордонник побрався з коханою у День святого Валентина (ВІДЕО)

Важливо

Прикордонник Альберт знайшов свою дружину Вікторію завдяки своєму коту. Військовому треба було знайти доглядальника для тварини на час відрядження, і знайомий дав контакт жінки. А побралися закохані на День святого Валентина цьогоріч.

Про це розповідає Суспільне.

Альберт працює над плануванням та впровадженням безпілотних систем у ЗСУ. В Одесі опинився за розпорядженням командування. Але у місті довго не лишився, мав вирушити у відрядження. Тож і шукав, на кого лишити тварину.

Повернувшись до Одеси, чоловік зрозумів, що Вікторія йому не байдужа. Жінці ж сподобалися вчинки Альберта.

“Спочатку я зрозуміла, що він господар котика. Але потім його вчинки змусили мене закохатися. Інакше не було. Не було ніяких варіантів – він не залишив їх просто. Кожне його слово підтримується і несе за собою дію, яка закріплює ті слова, які він каже”, – каже Вікторія.

Коли Альберт запросив її на особливий вечір, де збирався зробити пропозицію, то попросив одягнути “патріотичне” вбрання.

Фото: Суспільне

“У мене є син. І на сьогодні він вже наш син. Він дуже-дуже любить Альберта. Називає його татком. Для сина – це дуже великий приклад і він каже, що буде військовий, як тато”, — розповіла Вікторія.

Як повідомляють BitukMedia, у цьогорічний День закоханих побралися 700 пар. За даними Мін’юсу, лідером за кількістю поданих заяв на реєстрацію шлюбу 14 лютого 2024 року став Київ.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі