Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

До харківського екопарку з евакуації повернули пару білих тигрів (ВІДЕО)

Важливо

До “Фельдман Екопарку”, що під Харковом, повернули з евакуації пару білих тигрів. На черзі – ще двоє братівів. А до весни планують привезти групу великих хижаків, зокрема, улюбленців дітей – тигренят.

Про це повідомили на Facebook-сторінці парку. 

Однак робота над поверненням інших тварин до екопарку все ще триває. “Попереду ще дуже багато роботи: далеко не всі вольєри відновлені, не завершене й повне розмінування території екопарку. Та ми продовжуємо наполегливо працювати, й мета залишається незмінною – повне відновлення “Фельдман Екопарк” і повернення додому всіх наших тварин”, – йдеться у дописі.

На початку повномасштабного вторгнення, у квітні 2022 року, “Фельдман Екопарк” потрапив під російський обстріл. Тоді його засновник Олександр Фельдман повідомив, що парк практично знищений: зруйновано вольєри та інфраструктуру, нагадує “Українська правда. Життя”.

Повідомлялося, що російські окупанти вбили 5 працівників та близько 100 тварин. Вцілілих мешканців екопарку евакуювали до безпечніших регіонів України. 

Як розповідало раніше BitukMedia, левиця Василина, яку евакуювали з Київщини до притулку для тварин у Нідерландах, знайшла собі пару. Її обранцем став лев з Чорногорії на ім’я Нікола. Молоді хижаки адаптувались один до одного і, схоже, закохались.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі