Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Секс і місто”: відому спідницю-пачку Керрі Бредшоу продали на аукціоні за $52 тис.

Важливо

Знакову спідницю-пачку, яку носила героїня Сари Джессіки Паркер (Керрі Бредшоу) у серіалі “Секс і місто”, продали на торгах за $52 тис. Куплена за 5 доларів, легковажна спідничка виросла в ціні в понад 10 тисяч раз.

Про це повідомляється на сайті аукціонного будинку Julien’s.

Триярусна спідниця з тюлю устрично-білого кольору з атласним поясом і підкладкою з білого спандексу спочатку коштувала лише $5. Дизайнерка Патриція Філд, яка відповідала за гардероб героїнь, випадково знайшла пачку в нью-йоркському магазині. Згодом спідничка стала одним з найвідоміших предметів одягу екранної модниці.

Попередньо експерти аукціонного будинку Julien’s оцінювали лот у $8–12 тис. Але в результаті спідницю продали більш ніж уп’ятеро дорожче.

Саме в цьому елементі одягу Сара Джессіка Паркер з’являється у заставці серіалу. Хоча спочатку продюсери хотіли одягнути одну з головних героїнь у сукні від Marc Jacobs, але в останній момент зупинили вибір на пачці.

Цікаво, що під час зйомок серіалу використовувалось п’ять таких спідниць. Їх доводилося замінювати через сцени, в яких вбрання героїні бруднилося. Про те, що на аукціоні продали саме одну з п’яти оригінальних спідниць, зазначено у відповідному сертифікаті автентичності.

Фото – Julien’s

Аукціон Julien’s дістав назву “Нестримні”. Колекціонерам запропонували купити одяг знаменитих жінок, окрім Сари Джесікі Паркер, це Елізабет Тейлор та принцеса Монако Грейс, до заміжжя — популярна американська актриса.

Фото – Julien’s

Так коктейльна сукня принцеси Діани пішла з молотка за $ 325 тис. Фінальна вартість лоту перевищила естімейт втричі.

Сукню з чорного оксамиту створила у 1990-х роках дизайнерка Кетрін Вокер. Предмет гардероба прикрашений вирізом-човником із відкритими плечима. Принцеса Діана постійно співпрацювала з Вокер. Для першої дружини короля Чарльза III модельєр створила понад тисячу вбрання.

Сукня принцеси Діани. Фото – Julien’s

Як розповідало раніше BitukMedia, сукню принцеси Діани продали на аукціоні Julien’s Auctions у Голлівуді за $ 1,14 млн. Вона двічі виходила в ній на світські заходи — у 1985 і 1986 роках.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі