Site icon Bituk Media

“Укрпошта” відкрила голосування за найкращу марку 2023 року

Зображення - Укрпошта

16 січня 2024 року “Укрпошта” оголосила про початок конкурсу на визначення найкращої поштової марки України 2023 року.  Українцям пропонується обирати найкращу серед 10 художніх марок та 8 поштових блоків, введених “Укрпоштою” в обіг минулого року.

Про це йдеться на сайті пошти.

Проголосувати за свого фаворита можна на офіційних сторінках Укрпошти у Facebook та Instagram, а також в соціальних мережах генерального директора Ігоря Смілянського.

Для цього в коментарях під дописом необхідно залишити один коментар з двома номерами за шаблоном: “найкраща марка №…; найкращий блок №…”.

Голосування триватиме з 16 до 21 січня, результати будуть відомі 24 січня.

“Конкуренція серед марок-претенденток неабияка — у нас теж голова обертом! Тож зважуйте своє рішення та, як ми завжди радимо, вибирайте серцем”, – йдеться у повідомленні “Укрпошти”.

У 2023 році звання “Найкращої воєнної поштової марки” отримала марка “Русскій воєнний корабль, іді…!“. За неї проголосували майже 198 тис. українців.

Як розповідало раніше BitukMedia, Укрпошта створила 12 аудіо-листівок із QR-кодом. Просканувавши його, можна почути голоси як героїв-військових, так і тих, хто забезпечує функціонування країни в умовах війни. Проєкт отримав назву “Листівки Героїв”.