П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

“Особлива дата”: прогнозують рекордну кількість весіль перед Новим роком

Важливо

На краще це чи ні, але кількість пар, які скажуть “так” напередодні Нового року у Лас-Вегасі, може встановити рекорд наймасовішого весільного дня у місті. Справжній “весільний бум” може спричинити повторюваність цифр у даті – 1-2-3 1-2-3.

Про це розповідає AP з посиланням на Las Vegas Review-Journal.

Дату – 12/31/23 – в американській столиці розваг прозвали особливою, оскільки цифри 1-2-3 в ній не лише повторюються, а й розташовані послідовно. Тому у Лас-Вегасі припускають, що в такий день кількість весіль у місті може встановити рекорд.

“Це подвійний удар, — каже Мелоді Вілліс-Вільямс, президент організації Vegas Weddings, яка керує кількома майданчиками для весільних церемоній. “Ці особливі дати завжди надзвичайно популярні. А тепер така припала ще й на новорічну ніч, то це буде щось вражаюче”.

Новий рекорд буде встановлено, якщо вдасться побити попередній – 7 липня 2007 року протягом дня одружилися 4 492 пари. Другою за популярністю спеціальною весільною датою стало 11 листопада 2011 року – тоді взяли шлюб 3125 пар.

Навіть без цікавих комбінацій цифр у датах, останні дні грудня часто є популярними для одружень. Починаючи з 2018-го напередодні Нового року в Лас-Вегасі одружуються від 450 до 550 пар. 

За словами Вілліс-Вільямс, 31 грудня лише її компанія очікує одружити понад 120 пар. П’ять з них стануть родиною в момент, коли годинник відраховуватиме час до півночі.

Як розповідало раніше BitukMedia, шість годин тривало весілля в індійському місті Баран. Воно зібрало 2143 пари різних релігійних конфесій та встановило два світові рекорди.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі