Вівторок, 7 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Аркан таро “Повішаний” – чоловіка від смерті врятували підштаники

Важливо

У Кривому Розі 48-річний чоловік випав із вікна і зачепився підштаниками вниз головою між другим і третім поверхами. Так його і знялися рятувальники.

Про це інформує Головне Управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Про те, що чоловік завис між поверхами, на пульт служи 101 надійшло  о 13:04 17 грудня. Очевидці повідомили, що на вулиці Мусоргського чоловік звисає з балкону та потребує допомоги.

До рятувальної операції взялися рятувальники спільно зі співробітниками Нацполіції. Для цього використали машину із висувною драбиною. Як видно із наданого фото, рятувальник та правоохоронець разом знімали чоловіка із балкона, а другий приймав його на драбині.

Завдяки спільним старанням, рятувальники та копи спустили чоловіка 1975 року народження на землю.

Аркан колоди таро “Повішаний”, який приходить на згадку у цій ситуації, часто символізує жертовність, самопожертву, благочинність, а також розслаблений розум попри усі незгоди, здатність переносити поневіряння у стані спокою та прийняття, медитативного розслаблення.

Як розповідало BitukMedia, київські поліцейські врятували 80-річного чоловіка, який мешкає на бульварі Миколи Міхновського. У пенсіонера стався інфаркт, він не виходив на зв’язок кілька днів. Поліцію викликав його знайомий.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі