Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Військовий розшукав школярку, яка прислала йому подарунок на фронт (ВІДЕО)

Важливо

Військовий із 41-ї ОМБр Сергій Орисюк розшукав школярку Анну, яка влітку передала йому на фронт подарунок. Чоловік влаштував їй сюрприз і прийшов до школи під час занять.

Про це повідомляє Суспільне.

Влітку до ліцею №2 у місті Любомль на Волині звернулася сестра військового. Чоловік тоді воював у складних умовах на Миколаївському напрямку. Коли жінка прийшла до школи, 6-класниця Анна передала їй власноруч намальований малюнок, шоколадку та 100 грн для Сергія.

Сергія дуже розчулив такий подарунок. Тож він розшукав дівчинку та прийшов до її класу просто посеред уроку. Військовий приніс подарунок – торт та іграшку.

Директорка та вчителі знали, що до школи прийде Сергій, але Анні нічого не говорили. Тож їхня зустріч стала зворушливим моментом.

“Я ніколи не вірила, що таке може бути, що до мене може прийти військовий”, – сказала пізніше Анна директорці школи Марії Мельниченко.

Як розповідало BitukMedia, український співак Михайло Хома DZIDZIO та незряча дівчинка-волонтерка Анна-Марія Герман заспівали разом пісню “Ліхтарики”. До того Анна-Марія співала на вулицях та у храмах, аби зібрати 2 млн для ЗСУ.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі