Фото - gasanova.brand

Військовослужбовиця ЗСУ Руся Данилкіна (“Сіма”), яка втратила на війні ногу, стала обличчям нової колекції The Year of Dragon від українського бренда Gasanova.

Про це розповідає Vogue.Ukraine.

Український бренд GASANOVA презентував спеціальну новорічну колекцію TheDragon’sPower. За її основу обраний величний дракон — як символ сили та тріумфу волі українців. У колекції представлені мінісукні, сукні-сорочки, шкіряні костюми та вбрання у паєтках. Обличчям колекції стала Руслана Данилкіна. 20-річна дівчина – видатна героїня Збройних Сил України. Як зазначає видання, “її історія є прикладом мужності та рішучості, а також пронизливим нагадуванням про те, що, попри святкові дні, відлуння війни резонують в наших серцях”.

“Ця колекція є нашим вираженням вдячності, даниною доблесті, силі та відданості наших героїв. Кожного року, незалежно від культури та національності, люди цікавляться східною символікою свята. Ми вирішили, що це прекрасна можливість презентувати українцям нашу інтерпретацію давньої традиції. Обличчям дропу стала @rusya_danilkina!”, – зазначила Ельвіра Гасанова.

У 18 років “Сіма” доєдналась до лав ЗСУ як оператор-зв’язківець і працювала на Запорізькому та Херсонському напрямках. 10 лютого 2023‑го втратила ліву ногу під час ракетного обстрілу на Херсонщині. Зараз Руся Данилкіна працює в центрі з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни Superhumans.

Як розповідало раніше BitukMedia, легендарний ветеран з Рівного Олександр Будько став обличчям бренду Indposhiv.