П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Подолати горе – 85-річна пенсіонерка об’їздила країну на велосипеді після смерті трьох дітей

Важливо

85-річна Мевіс Патерсон проїхала близько 1,6 тис. км Шотландією на велосипеді. Так жінка вирішила боротися з горем після того, як одне за одним померли усі її троє дітей.

Про це пише CNN.

У рідній Шотландії жінку прозвали “Бабуся Мев”. Її троє дітей померли одне за одним із різницею у чотири роки Сенді в 2012 році, Кеті в 2013 році і Боб в 2016 році.

“Якби у мене не було мого велосипеда, страшно сказати, я б не хотіла жити”, – зізнається вона. Свою поїздку жінка присвятила дітям.

“Мені було важко. Люди кажуть – ти сильна. А я і не знаю, звідки взялася та сила”, – каже Мевіс.

Патерсон щодня проїжджала близько 80,5 км у своєму маршруті довкола Шотландії. Вона збирала гроші для фонду онкохворих Macmillan Cancer Support. Іноді разом з нею їздили інші велосипедисти.

Жінка займається велосипедним спортом не вперше. Вона почала крутити педалі, коли із колинами почалися проблеми. Тепер же через стан здоров’я вона не може носити бутси та інше професійне екіпірування.

“На фініші був натовп людей. І серед них – мій онук на зріст 1,9 м. Я побачила його і побігла до нього. І це було непередавано хвилююче”, – пригадує жінка.

“Люди кажуть – якщо ця стара леді змогла, то і я зможу. Вони все кажуть і кажуть мені, що я їхнє натхнення. Ну то добре. Я радію цьому”, – каже Мевіс.

Як розповідало BitukMedia, 104-річна американка із Чикаго Дороті Хоффнер ледь пересувається на суші, користуючись ходунками. Однак це не стримало жінку від стрибка із парашутом. Тепер Дороті претендує на статус найстаршої парашутистки у світі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі