П’ятниця, 10 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Усі очі виплачите – цибулина вагою 9 кг побила світовий рекорд

Важливо

Виробник органічних овочів Ґарет Ґріффін із острова Ґенсі (Нормандські острови) виростив цибулину вагою 8,97 кг. Ймовірно, це найважча головка цибулі у світі.

Про це повідомляє Sky News.

Ґарет презентував на Виставка квітів у Харрогіті – там відбувалося змагання овочів-велетнів. Захід проводила міжнародна організація National English Honor Society – вона популяризує вивчення англійської мови та культури. Захід почався 15-го вересня.

На фото, які опублікували в мережі, видно, як Ґарет тримає свою цибулину, яка більше нагадує гарбуз за розмірами.

Ґарет є засовником бренду екологічного землеробства ecothrive. Як розповів у Facebook садовий центр KIS Organics, чоловік вирощував цибулину на екологічно чистому ґрунті. Вніс лише один раз нітратне добриво і кілька разів підгодовував рослину потім. При цьому, регулював життєвий цикл цибулини.

І хоч Книга рекордів Гіннеса ще не видала фермеру сертифікат, уже зараз відомо, що цибулина Ґарета перевершила попереднього рекордстмена.

На тому ж фестивалі у 2014-му британець Тоні Ґловер презентував цибулину вагою 8,5 кг.

А цьогорічним переможцем ярмарки став 102-кілограмовий гарбуз, який виростив Кріс Періш.

Як розповідало BitukMedia, aмериканка Джекі Флурной із міста Лютерсвіль штату Джорджія 36 років чекала, коли зацвіте кактус, який вона посадила у своєму саду. Тепер він випустив квітконіжку із бутонами – і її шокують розміри.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі