Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Абсолютно нормальне явище – родина помітила 5-метрового пітона на даху будинку (ВІДЕО)

Важливо

В австралійському штаті Квінсленд родина зафільмувала 5-метрового строкатого пітона, який перелазить із даху їхнього будинку на сусідні дерева. Експерти зі змій кажуть – це нормально.

Про це пише New York Post.

На кадрах, опублікованих в мережі, видно, як величезний строкатий пітон сповзає з даху будинку на сусіднє дерево. Зазвичай ці плазуни досягають довжини не більше 4 м. Це й же на стільки величезний, що коли його голова уже тягнеться до іншого дерева, хвіст все ще знаходиться на даху, а середина тіла звивається між гілками ближчого до будинку дерева.

Для пітона нормально залізти на дерево. Вони шукають точку опори, потім використовують силу м’язів та свою вагу, щоб триматися, допоки не дістануться іншої точки. Зазвичай змії уникають собак і людей. На деревах вони гріються на сонці, полюють на собак або опосумів, розповідає професійний змієлов Ден, відомий як Snake Catcher Dan.

Але він попереджає, що пітони мають 80-100 дрібних зубів і їхній укус може бути небезпечним. Тож наближатися до цих змій не варто.

Як розповідало BitukMedia, 36-річному мешканцю американського Нью-Йорка Келвіну Баутісті загрожує 20 років ув’язнення за те, що він перевозив контрабандою у своїх штанах трьох удавів. Чоловік намагався переправити змій через кордон між США та Канадою ще у липні 2018-го.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі