П’ятниця, 18 Жовтня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Книга рекордів Гіннеса визначила кота із найдовшим хвостом

Важливо

Мейн-кун Альтаїр із американського штату Мічиган став світовим рекордсменом. А точніше – його хвіст, довжина якого складає 40,83 см.

Про це повідомляє UPI.

Вільям Джон Паверс колись тримав кота, який був світовим рекордсменом за довжною хвоста. Того мейн-куна звали Сигнус. Нажаль він, як і решта котів Паверса, загинув у пожежі у 2017-му.

Але як тільки Паверс знову був готовий завести кота, він поговорив із жінкою, яка дала йому Сигнуса, і вона сказала, що кішка якраз привела дитинчат і є сріблястий менший братик Сигнуса. Паверс вирішив взяти собі котеня.

Він каже, що вже тоді було зрозуміло, що Альтаїр піде стопами брата, адже навіть котеням він мав задовгий хвостик. Тож зараз він є носієм звання “нині живий кіт із найдовшим хвостом”,

Але це не єдиний рекордсмен у родині Паверса. Його інший кіт – Фенрір, названий на часть величезного вовка-йотуна зі скандинавської міфології, є найвищим нині живим котом. Його зріст 47.83 см

Як розповідало BitukMedia, метиска лабрадора та німецької вівчарки Зої із американського штату Луїзіана потрапила до Книги рекордів Гіннеса через свій язик. Він має довжину 12,7 см і є найдовшим серед собак.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі