Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Студент знайшов 16 тис. грн і відніс їх до поліції – власниця відкладала гроші на операцію онука

Важливо

18-річний Владислав Герасименко помітив у Чернігові біля банкомата 16 тис. грн і відніс їх до поліції. Там гроші повернули власниці. Наталія Білоконська каже, що відкладала їх на операцію 5-річному онуку.

Про це розповідає Суспільне.

Білоконська каже, що загубила гроші у неділю, 30 липня. Поки знімала кошти у банкоматі, не помітила, як із гаманця випала пачка купюр.

Жінка розповідає, що онук її відволік, вона пильнувала, аби дитина не випала на проїжджу частину, і не помітила, як випали гроші, лише почула дзвін копійок.

Гроші пролежали на тротуарі майже півгодини.

“Скільки людей тут ходить, і базар, і вокзал. Я думала, що хтось їх знайде, але не думала, що є люди відповідальні, які можуть повернути”, – каже жінка.

Владислав розповідає, що помітив гроші під час прогулянки із дівчиною. Вони півгодини чекали на власника, а потім віднесли пачку купюр до поліції. Там оголосили про розшук власника грошей через сайт та соцмережі, і за три дні власниця знайшлася.

Білоконська розповідає, що задля операції довелося позичати гроші у знайомих.

“Я дякую дуже батькам Владислава, дуже відповідальну людину виростили”, каже жінка.

Владислав – з села Бакланова Муравійка на Чернігівщині. Хлопець навчається в Києві у державному університеті ім. М. Драгоманова на спортивного тренера. Канікули вирішив провести у Чернігові.

Як повідомляло BitukMedia, 32 маленькі пацієнти київської лікарні “Охматдити” взяли участь у забігові на 428 м. Це наймасовіший в Україні забіг дітей, які подолали важкі хвороби.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі