Неділя, 5 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обійняти зірку: Джонні Депп підтримав Україну і зустрівся з маріупольчанкою

Важливо

Зірка Голлівуду Джонні Депп підтримав Україну на одному з концертів у Німеччині. Актор і музикант також зустрівся з маріупольчанкою, яка понад два десятка років малює його портрети.

Про це розповідає німецька Bild.

Джонні Депп виступив на концерті в Штутгарті зі своїм музичним гуртом Hollywood Vampires. На сцені панували жовто-сині кольори.

Прапор України на концерті Hollywood Vampires у Штутгарті (Німеччина)

Після концерту Депп зустрівся з шанувальницею з України – художницею з Маріуполя Іриною Федоренко. За її словами, вони багато говорили про Україну.

“Напередодні були російські фейкові новини. Говорили, що Джонні буде грати з групою в них і навіть транслюватиме власне відеозвернення. Звісно, ​​це неправда. Ми говорили про Україну, ділилися враженнями на фейкові новини з рф”, – розповіла українка газеті Bild.

Жінка пояснила, що вона була вимушена тікати з Маріуполя в березні 2022 року з 15-річним сином і 67-річною матір’ю. Прихисток Ірина знайшла в Мюнхені. 

Вона розповіла, що протягом 20 років малює портрети Джонні Деппа, а тому отримала можливість зустрітись зі своїм кумиром. Нинішня зустріч на концерті вже друга. Перша була у червні в Гамбурзі. Також українка впевнена, що вони зустрінуться ще раз.

Фотографія першої зустрічі українки з Джоні Деппом у червня 2023 року. Фото – Ірина Федоренко
Портрет Джонні Деппа роботи Ірини Федоренко.

“Така підтримка дуже важлива для нас, вона допомагає нам психологічно, і я дуже вдячна за це”, – каже українська художниця.

Як розповідало раніше BitukMedia, голлівудський актор Арнольд Шварценеггер віднедавна має у своєму гардеробі українську вишиванку. Білу сорочку зірці подарував уродженець Бучі Влад Кабанець. Українець зустрівся із зіркою у Торонто.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі