Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Люди в костюмах замість ведмедів: зоопарк звинуватили у підміні. Дивіться самі! (ВІДЕО)

Важливо

Зоопарк Ханчжоу (Китай) спростував припущення, що деякі з його ведмедів – переодягнені в костюми тварин люди. Цю версію висунули інтернет-користувачі після публікації відео, де чорний малайський ведмідь стоїть на задніх лапах.

Про це повідомляє The Guardian.

У соцмережах завірусилося відео із зоопарку Ханчжоу китайської провінції Чжецзян – малайський ведмідь (Helarctos malayanus) стоїть на задніх лапах. Користувачі звернули увагу на стрункі лапи та складки хутра тварини та припустили, що то не ведмідь, а, швидше, людина в ролі ведмедя.

Зоопарк оприлюднив свій коментар від імені малайської ведмедиці Анджели: “Коли йдеться про ведмедів, перше, що спадає на думку, — це величезна статура та дивовижна сила… Але не всі ведмеді – уособлення бегемотів і небезпеки. Ми, малайські ведмеді, маленькі, найменші ведмеді у світі”.

Речник зоопарку також підкреслив, що у державному закладі такий обман неможливий. Він зазначив, що при температурі 40 °C людина в костюмі ведмедя “витримали б не більше кількох хвилин, перш ніж зомліти”.

Є й ще один аргумент: зріст малвйського ведмедя на задніх лапах становить не більше 1,3 м, тоді як середній зріст людини – приблизно 1,7 м.

Представники зоопарку запросили журналістів особисто познайомитись з ведмедями та переконатися у тому, що підміни немає.

Підозри в обмані в зоопарку виникли не безпідставно. Інші китайські зоопарки вже були помічені у спробах видати пофарбованих собак за вовків або африканських кішок, а також ослів – за зебр.

Раніше BitukMedia розповідало про чоловіка у костюмі страуса, який тікав із зоопарку.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі