Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Обіграла росіянку – Світоліна здобула перший трофей після повернення у теніс

Важливо

Українська тенісистка Еліна Світоліна стала переможницею турнірі WTA250 у французькому Страсбурзі. Спортсменка подолала у фіналі росіянку Анну Блінкову. Це перший трофей українки після її повернення у спорт після декрету.

Про це повідомляє Суспільне.

Світоліна та Блінкова зустрілися у їхній кар’єрі вперше. Для Світоліниї це був 20-й фінал на рівні WTA, 17 із яких закінчилися перемогою. Блінкова дійшла до фіналу вдруге за кар’єру, першого разу вона отримала перемогу.

Цього разу Світоліна у фіналі обіграла росіянку у двох сетах – 6:2, 6:3. Аби дійти до фіналу, вона здолала трьох суперниць, четверта знялася до гри.

Росіянка Блінкова виступала під білим прапором – у “нейтральному статусі”. Ще одна спорстменка у “нейтральному статусі” програла Світоліній у чвертьфіналі.

Перемога на турнірі дозволить Світоліній піднятися на 191-е місце у світовому рейтингу.

Українська тенісістка була у декреті із березня минулого року. На початку квітня цього року вона провела перший офіційний матч.

Як повідомляло BitukMedia, 29-річний французький спортсмен Гійом де Люстрак встановив світовий рекорд зі швидкості марафонського бігу спиною вперед. Він подолав дистанцію км за 3 год 25 хв.


Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі