Четвер, 25 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Чоловік створив мотоцикл на пиві – які ще винаходи він має

Важливо

Американський винахідник Кі Майкельсон (також відомий як Рокетмен) зі штату Міннесота створив мотоцикл, який їздить на пиві. Але це не єдиний його чудернацький винахід. Чоловіку належить туалет з ракетним двигуном і навіть реактивний ранець та ще кількасот винаходів.

Про це повідомляє його офіційний канал на YouTube та сайт.

На сайті йдеться, що чоловік цікавився швидкістю та ракетобудуванням з дитинства. Ще підлітком він створив самотужки димний порох і запустив на ньому свою першу ракету.

Кі має дислексію – розлад читання. Однак попри хворобу, він створив величезну кількість різноманітних винаходів, деякі із них використали у 200 різних фільмах, телепрограмах, рекламі тощо.

Майкельсон і його реактивний ранець

Вперше Кі потрапив до Книги рекордів Гіннеса у 1969 році, коли створив снігохід на ракетному паливі. Загалом же його винаходи поставили 72 швидкісні рекорди – деякі на рівні штату, країни чи навіть світу.

“Я створив пристроїв із каретним двигуном більше, ніж будь-яка людина на цій планеті”, – каже Кі.

Нинішній його винахід має паливний бак об’ємом близько 53 л, який заповнюється пивом. Змійовик нагріває напій до майже 150 градусів за Цельсієм. Кі каже, байк розганяється до 240 км/год.

“Бензин зараз коштує дорого. Я не п’ю, тож я не міг придумати нічого кращого щодо пива, як використати його як паливо”, – каже Кі.

Син винахідника Бадді припускає, що мотоцикл може працювати на будь-якій рідині, як то Red Bull чи кава з банки.

Як повідомляло BitukMedia, група нідерландських студентів Eco-Runner Team Delft із Делфта створила найефективніший у світі автомобіль із водневим двигуном. Вони впевнені, що він може встановити рекорд із дальності ходу.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі