П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Агресивний кролик затероризував мешканців містечка (ВІДЕО)

Важливо

На агресивного кролика, який нападає на людей, поскаржилися мешканці одного району міста Перрі, що у штаті Айова. З ситуацією впорались місцеві правоохоронці.

Про це повідомляє KCRG.

Вуханя чорного кольору побачив біля будинку і спробував зняти на телефон один з місцевих мешканців. Кролик спочатку спробував втекти, а потім раптом розвернувся та кинувся на чоловіка. Іншою жертвою стала Рамона Растан. “Він підстрибнув і цапнув мене. Я така: “Господи, мене щойно кролик вкусив!” – розповіла жінка.

Після нападу злий кролик перестрибнув через огорожу її будинку, підбіг до машини сусідки і довгий час не давав їй вийти. Коли жінка таки вибралася з автомобіля, кріль переслідував її аж до ганку. Растан вирішила викликати поліцію. Правоохоронці з’ясували, що раніше та сама тварина покусала 13-річного хлопчика, який живе через дорогу. Патрульні розповіли Растан, що цей кролик буквально затероризував околиці.

Батьки постраждалого підлітка вирішили вакцинувати його від сказу. Рамона Растан, яка є медичним працівником, вважає, що це зайва пересторога, оскільки кролик хоч і був агресивний, на її переконання, ознак сказу не мав.

Зрештою поліцейським вдалося зловити злого кроля. Його відвезли подалі від міста та випустили. Більше до Перрі він не повертався.

Раніше BitukMedia розповідало про кролика, який отримав звання поліцейського офіцера.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі