Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Український стрімінговий сервіс показує фільм за мотивами оповідання Жадана

Важливо

Український стрімінговий сервіс “Такфлікс” почав показ комедії “Вітольд” за мотивами оповідання Сергія Жадана “Мої нічні кошмари”. Це дебютний ігровий фільм режисерки Ольги Стернейчук.

Про це повідомляє ШоТам.

Головний герой фільму “Вітольд” селиться у комуналці і виявляє, що його сусідом є Сергій Жадан. Письменник збирається з’їжджати, а чоловік уже став його фанатом – і не може змиритися, що Жадан не житиме поруч. Однак сам Жадан у ролі камео у фільмі не знімався.

У “Вітольді” звучать пісні “Плач” і “Квазімор” гурту “Мертвий півень”, а також “Саддам Хусейн” від гурту “Жаби в дирижаблі”.

“Такфлікс” – це український стрімінговий сервіс, назва якого є алюзією на американський “Нетфлікс”. Фільм “Вітольд” доступний на сайті сервісу. 10% з кожного квитка передадуть до фонду «Повернись живим», 50% отримає команда, яка працювала на фільмом.

Як повідомляло BitukMedia, y нідерландській Гаазі на 15-му Міжнародному кінофестивалі Movies That Matter покажуть дві українські стрічки – “Бачення метелика” Максима Наконечного та “Залізні метелики” Романа Любого. Фестиваль присвячений правам людини.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі