П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Прабабусина “спадщина” – жінка зібрала вдома 8,5 тис. сувенірних ложечок

Важливо

Мешканка американського штату Айова Кеммі Пол претендує на визняння Книги рекордів Гіннеса. Жінка зібрала понад 8,5 тис. сувенірних ложечок. А все почалося із незвичного прабабусиного заповіту.

Історію жінки розповідає UPI.

Число ложок у 8,5 тис визначили під час підрахунку в американському готелі Bally’s Quad Cities Casino & Hotel – ложечки рахували публічно. Однак, Кеммі каже що це не повна її колекція, адже вдома ще повно несортованих ложечок, розпокованих по мішечках та коробочках.

Все почалося, коли Кеммі вирішила йти в армію. Тоді прабабуся подарувала жінці колекцію ложечок, придбаних на Всесвітній виставці у Сент-Луїсі у 1904 році.

“Вона вручила мені три коробки і сказала не відкривати їх, допоки я не вийду заміж і не куплю будинок”, – розповідає Кеммі.

“Я відповіла – бабусю, ти будеш при цьому свідком!”, – відповіла вона. Але прабабуся не дожила – вона померла у січні 1989-го, а будинок подружжя Пол купило у червні того ж року.

З того часу, куди б Кеммі з чоловіком не їхала, вона обов’язково купує місцеву сувенірну ложечку. Жінка сподівається, що її рекорд заохотить інших людей пам’ятати про своїх бабусь та дідусів.

Як повідомляло BitukMedia, фанат франшизи про харизматичного негідника Дедпула Гарет Пітер Паліні із Ірландії потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Він зібрав 2250 предметів, так чи інакше пов’язаних із улюбленим персонажем.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі