Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

82-річну жінку визнали найстаршою хокеїсткою світу

Важливо

82-річна американка Лінда Сінрод із міста Лортон у штаті Вірджинія отримала від Книги рекордів Гіннеса титул найстарішої хокеїстки світу. Жінка займається цим жорстким спортом із 35-річного віку.

Про це повідомляє офіційний сайт Книги рекордів.

Пограти у хокей Лінді запропонував друг, коли вони разом пішли кататися на ковзанах на замерзлому ставку. Жінці на стільки сподобалося, що вона згодом заснувала першу жіночу хокейну команду у столиці США – Вашингтоні.

Лінда грала у хокей 10 років, потім залишила спорт. Після того, як пішла на пенсію, жінка почала цікавитися, як поживають її колишні товариші із команди. Вона дізналася, що вони грають у команді “Дикі кішки Принца Вільяма”. Тож вирішила теж долучитися до них. Сталося це, коли жінці було 67.

Коли Лінді було 75, її попросили піти із команди, бо вона уже не встигала за іншими. Але жінка не захотіла відмовлятися від хокею. І почала грати у жіночій лізі.

Лінда хоче продовжувати грати, аби побити свій власний рекорд і заохотити інших долучитися до хокею. Грати можливо в будь-якому віці, переконана спортсменка.

Як повідомляло BitukMedia, aтлет із американського Лос-Анджелеса Зайон Кларк, який народився без двох ніг, нещодавно встановив два світові рекорди Гіннеса. Один – зі стрибків на тумбу і другий – із “діамантового” віджимання від підлоги.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі