Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Завжди бадьорий та активний – дівчина одружилася зі старшим на 61 рік чоловіком

Важливо

24-річна Міракл Поґ одружилася зі своїм коханим, 85-річним Чарльзом. Дівчина каже, кохає чоловіка попри шалену різницю у віці.

Історію пари розповідає New York Post.

Міракл та Чарльз познайомилися у пральні у місті Старквілл, штат Міссісіпі у 2019-му. Через рік Чарльз освічився.

Дівчина каже, що не підозрювала про вік свого чоловіка. Але якось вони обговорювали це, і Чарльз зізнався, що народився 1937-го.

“Я ніколи не вказувала на його вік, ми просто хотіли подивитися, як нам буде вдвох. Мені байдуже, 100 йому чи 55, він мені подобається. Я думала, що йому, може, 60 чи 70, тому що він має дуже добрий вигляд. Він завжди бадьорий і активний”, – розповідає Міракл.

Чарльз старший за дідуся Міракл – Джону Брауну виповнилося 72. Однак Джон був не проти такого союзу своєї онучки – сказав: “Якщо ти щаслива, то і я щасливий”.

45-річна мати Таміка Філіпс теж підтримала рішення Міракл. Найважче було переконати батька дівчини, 47-річного Каріма.

“Але якби він не прийшов на моє весілля, він втратив би мене назавжди. Але як тільки він познайомився із Чарльзом і поспілкувався з ним, він полюбив його”, – каже Міракл.

Miracle's dad, Kareem Phillips, was skeptical of the romance, but eventually agreed to walk his daughter down the aisle.
Карім Філіпс веде свою доньку до вівтаря. Фото: Jeremy L. Miller/Kennedy News an

Минулої осені Чарльз захворів на Covid-19. Тепер переживає, що може померти протягом наступних п’яти років. Пара планує відвідати клініку та зробити ЕКО, щоб Міракл народила двійню.

Як повідомляло BitukMedia, 27-річна Кейлі Стед з уельського міста Суонсі зіграла гучне весілля, вартістю 12 тисяч фунтів стерлінгів. Святу не завадила та обставина, що наречений покинув молоду біля вівтаря без пояснень.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі