Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Блогер дозволив акваріумній рибці грати у Nintendo – вона почала тринькати його гроші

Важливо

Японський ютубер Mutekimaru дав можливість своїй акваріумній рибці грати у гру Pokémon Violet на консолі Nintendo Switch. Риба обирає команди, переміщуючись по акваріуму. Однак улюблениця також випадково змогла зробити онлайн-покупки та злити номер кредитної картки власника в мережу.

Про це повідомляє UPI.

Японець встановив у акваріумі сенсори. Вони розпізнають переміщення рибки як натискання на клавішу консолі. Mutekimaru встановив онлайн-транляцію того, як його рибка “ловить” покемонів.

Однак рибка випадково змогла вийти із гри, зайти у електронний магазин Nintendo eShop і витратити $4 власника на додаткові бали. Також вона продемонтрувала усім номер кредитки блогера – все це в прямому ефірі.

Також вона скачала додаток Nintendo із 64 іграми, купила нову аватарку та змінила нік профіля із  Mutekimaru на ROWAWAWAWA.

Зрештою, вона вимкнула консоль до того, як власник побачив накоєне.

Блогер каже, що зв’язався із Nitnendo та пояснив ситуацію. У компанії поставилися із розумінням та повернули Mutekimaru гроші.

Як повідомляло BitukMedia, 18-річна дівчина з Аргентини думала, що врятувала кошеня, а воно виявилось дикою пумою. Флоренсія дізналась правду випадково.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі