Неділя, 8 Вересня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Український гурт “Океан Ельзи” зібрав приголомшливу суму для допомоги Україні

Важливо

Ціле літо “Океан Ельзи” давав благодійні концерти. Загалом, музикантам вдалося зібрати для України понад 19 млн гривень.

Про це повідомляє ТСН.

“Понад 19 млн гривень. Така сума благодійної допомоги від нас за літо-2022. Це кошти, які ми зібрали та передали з виступів, цифрової музики та партнерських проєктів”, – йдеться в Instagram гурту.

Загалом, кошти музиканти витратять для допомоги ЗСУ, медикам, лікарням, які постраждали через воєнні дії, та на відновлення культурної спадщини.

“Океан Ельзи” вже переказав гроші Міністерству оборони України, фонду Сергія Притули, Дніпровській обласній дитячій клінічній лікарні, 247 батальйону 124-ї бригади, Червоному Хресту, фонду “Корпорація монстрів”.

Також артисти перерахували певну суму на спецрахунок Міністерства культури на відновлення Національного літературно-меморіального музею Г. С. Сковороди.

Окрім цього, музиканти допоможуть придбати для захисників України пікапи, які на фронті вкрай необхідні.

Як повідомляло раніше BitukMedia, український гурт “Океан Ельзи” записав пісню «Місто Марії», присвячену захисникам міста Маріпуоль. Слова та музику для композиції написав лідер гурту Святослав Вакарчук.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі