П’ятниця, 19 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Пентагон створив офіс для вивчення НЛО

Важливо

Міністерство оборони США створило новий підрозділ, який буде відслідковувати нерозпізнані об’єкти у космосі та повітрі, під водою та ті, які переміщуються між середовищами.

Про це йдеться на сайті відомства.

Протягом останніх місяців у Конгресі США відбувалися слухання та закриті брифінги про НЛО. Після них американські парламентарі дійшли висновку, що незрозумілі об’єкти трапляються військовим на очі надто часто – і тому повітряний простір над Сполученими Штатами може не бути таким безпечним, яким уявляється.

Офіс із з’ясування причин аномалій в усіх середовищах (AARO) буде працювати при офісі заступника міністра оборони. Він буде займатися спостереженням, аналізом, вивченням об’єктів з науковою та військовою метою. Нову структуру очолить Шон Кіркпатрік, який раніше працював головним науковим співробітником Центру ракетно-космічної розвідки Міністерства оборони США.

Раніше Пентагон оприлюднював інформацію про спостереження за НЛО від американських військових.

Як повідомляло раніше BitukMedia успішно провели випробування зброї швидкого реагування повітряного базування біля узбережжя Каліфорнії, виробництва Lockheed Martin.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі