Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Захід повинен знайти спосіб стримувати такого ворога як росія, – Дебра Кейган

Важливо

Із початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, фундаментальним питанням, яке стоїть на порядку денному перед західним світом, залишається примус росії до припинення агресії щодо інших країн.

Західні демократичні країни повинні знайти спосіб стримувати такого ворога як росія. Зокрема, змусити путіна відчувати це стримування, бо зараз він «почувається із розв’язаними руками». Про це в інтерв’ю BitukMedia сказала ексрадниця американського президента Джорджа Буша-молодшого і ветеран Держдепу США Дебра Кейган.

«Хоча Україна несе людські і матеріальні втрати, Захід все ще не бажає повністю прийняти, що успіх чи провал України буде успіхом або провалом для демократії і демократичних цінностей загалом, – зазначила Кейган. – Надто багато фокусуються на тому, що путін засмутиться, коли його заженуть в куток – наче він не агресор, а хтось, з ким треба панькатися. Але путін сам себе загнав у куток, який сам же й збудував – без будь-якої допомоги Заходу».

Також, вона додала, що на сьогодні немає сценарію стримування новітнього арсеналу ХХІ сторіччя. Ця зброя смертельна і точна, але на відміну від ядерної немає ефективних механізмів стримування.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі