Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

«Ми підтримуємо Україну» – світові зірки присвячують українцям музику

Важливо

Все більше світових зірок приєднуються до підтримки України. Біллі Айліш, Джуліан Ленон, Pink Floyd та інші присвячують музині композиції українському народу.

Американська співачка, володарка премій «Оскар» та «Греммі» Біллі Айліш приєдналася до благодійної кампанії Stand Up For Ukraine. На останньому віртуальному заході в межах кампанії вона виконала пісню Your Power, яка увійшла до її останнього альбому Happier Than Ever.


Також на знак солідарності із українським народом у боротьбі проти російського агресора, заспівав Джуліан Леннон – син легендарного музиканта із гурту The Beatles Джона Леннона. Джуліан Леннон порушив обіцянку ніколи не виконувати одну з найвідоміших сольних пісень свого батька – Imagin.


А учасники знаменитого рок-гурту Pink Floyd возз’єдналися вперше за 30 років, щоб записати пісню з українським музикантом Андрієм Хливнюком.  Музиканти використали вокал Хливнюка з відео, де лідер гурту «Бумбокс» у перші дні війни співає «Ой у лузі червона калина» на Софійській площі в Києві.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі