П’ятниця, 17 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

В Україні заради благодійності проведуть найдовший поетичний марафон

Важливо

5-6 березня в Україні організовують рекордний та найдовший в Україні поетичний онлайн-марафон «Голоси поетів заради голосів дітей».

Про це повідомили організатори заходу.

“Марафон безперервно триватиме понад 24 години з прямою трансляцією на YouTube і буде зафіксований у Національному реєстрі рекордів України як найдовший поетичний онлайн-марафон”, – заявили там.

Під час марафону буде проведено збір коштів для благодійного фонду “Голоси дітей”, який допомагає дітям перемагати травми війни. Кошти буде витрачено на надання психологічної та психосоціальної підтримки для 50 дітей, які проживають біля лінії фронту, через арт-терапію та індивідуальну роботу з психологом впродовж шести місяців. Наразі на ці потреби потрібно зібрати 300 тис грн.

Участь у заході візьмуть понад 120 поетів та поеток зі всієї України, які протягом понад 24 годин по черзі читатимуть у прямому ефірі свої вірші. Також до марафону долучаться відомі українські актори, музиканти, митці, журналісти, громадські діячі. Список учасників та графік читань буде оприлюднено незабаром.

Ведучими марафону стануть поетка Тетяна Власова і письменник Павло Матюша.

Подати заявку на участь у марафоні можна за посиланням

Допомогти фонду “Голоси дітей” можна тут.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі