П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні?

Важливо

Імовірніше за все на “Євробачення-2022” поїдуть Kalush Orchestra, соліст Олег Псюк не виключив, що гурт погодиться представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі у Турині.

Про це він повідомив в ефірі Радіо НВ.

На запитання ведучого щодо ухваленого Оргкомітетом Нацвідбору на “Євробачення” рішення запропонувати Kalush Orchestra представляти Україну на конкурсі Псюк заявив, що остаточну відповідь вони нададуть у п’ятницю, 18 лютого.

“Коли ми вже підпишемо… Я маю на увазі, коли ми підпишемо всі папери, то тоді ми зможемо заявити точно”, – зазначив музикант.

Нагадаємо, на Національному відборі на “Євробачення”-2022 перемогу здобула Аліна Паш із піснею “Тіні забутих предків”. Гурт Kalush з композицією “Стефанія” у загальному підсумку зайняв друге місце.

В інтернеті з’явилася інформація, що Паш виступала в тимчасово окупованому Криму. Люди пригадали інтерв’ю Катерині Осадчій, де співачка сказала, що перетнула кордон з Росії, летівши до Криму з Москви. Це розцінили як порушення правил участі в відборі. Невдовзі співачка відмовилася від участі у конкурсі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі