Четвер, 28 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Для українців запускають новий онлайн-кінотеатр «ТИТР»

Важливо

У кінці лютого 2022 року в Україні планують запустити новий онлайн-кінотеатр «ТИТР» про культуру та мистецтво.

Про це повідомило Аin.ua.

“Запускає проєкт Український незалежний дистриб’ютор авторського кіно, документальних фільмів про музику та культуру KyivMusicFilm”, – ідеться у повідомленні.

«ТИТР» працюватиме за правилом класичного кінотеатру — на кожен фільм потрібно купити квиток вартістю 90 грн. Його необхідно використати протягом 7 днів з моменту придбання. За цей час кіно можна буде переглянути необмежену кількість разів.

У каталозі онлайн-кінотеатру вже близько 40 стрічок. «Вусатий фанк», «Рейв», «Берлінський фейсконтрольник», «Середина 90-х», «Бенксі: мистецтво поза законом», «Гарний хлопчик» серед них.

Частина фільмів буде демонструватися мовою оригіналу, інша — в українському дубляжі.

Дивитися кіно на «ТИТР» можна з будь-якого пристрою: ноутбука, планшета, смартфона. Зараз онлайн-кінотеатр доступний лише через браузер. З часом планують створити мобільний та Smart TV додатки.

Так, спільний перегляд на великому екрані — це особливий досвід. Але нова реальність вимагає альтернативи на всі випадки життя. І тому ми створили онлайн-кінотеатр «ТИТР», де фільми можна подивитись легально в будь-якому куточку України та вбудь-який зручний час, — йдеться на сторінці «ТИТР» у Facebook.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі