П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Компанія «ОТІ» продовжує модернізацію інформаційної системи Державіаслужби України 

Важливо

Провідна українська ІТ-компанія «ОТІ» протягом 10 років здійснює супровід та технічну підтримку інформаційної системи Державної авіаційної служби України. 

ПрАТ «ОТІ» у рамках договору з Державіаслужбою надала послуги з супроводу, технічного обслуговування, адміністрування та модифікації програмних модулів відомчої інформаційної системи для централізованого оформлення, виготовлення та видачі посвідчень члена екіпажу, до якого імплантовано безконтактний електронний носій, повідомляє пресслужба компанії. 

Фахівці ПрАТ «ОТІ» розробили та ввели в експлуатацію модифікацію програмного забезпечення інформаційної системи Державної авіаційної служби України, а також протягом року здійснювали технічну підтримку системи.

«ПрАТ «ОТІ» цінує багаторічну співпрацю з Державною авіаційною службою України.  Протягом 10 років фахівці компанії здійснюють супровід, технічне обслуговування, адміністрування та модифікацію програмного забезпечення інформаційної системи авіаційного відомства для централізованого оформлення, виготовлення та видачі посвідчення членів екіпажу», – резюмували в компанії. 

ПрАТ «ОТІ» – провідна українська IT-компанія з 50-річною історією, що надає високотехнологічні системні рішення у сфері проєктування масштабних автоматизованих інформаційних систем, державних національних реєстрів та баз даних з метою випуску національних ідентифікаційних документів. Компанія має 3 патенти на корисну модель та 136 свідоцтва про реєстрацію авторського права, зареєстрованих у Державній службі інтелектуальної власності України.

Українська ІТ-компанія «ОТІ» співпрацює з урядами різних держав у постачанні рішень «під ключ» та створення інноваційних систем електронного уряду, у тому числі для випуску високозахищених електронних ідентифікаційних документів. Унікальний досвід у сфері створення комплексних систем реєстрації населення та систем реєстрації актів цивільного стану, дозволяє спеціалістам виконувати проєкти, які забезпечують уряди повною інтегрованою базою даних населення. Реалізація таких систем є виключно важливим завданням для держав, оскільки вона дозволяє пов’язати разом усі документи, що засвідчують особу, включаючи електронний паспорт громадянина країни. 

Слід зазначити, що ПрАТ «ОТІ» розробляє системи управління інформаційної безпеки на підставі стандартів, зазначених у специфікаціях державних проектів, що дозволяє компанії виконувати свою діяльність відповідно до стандартів ISO/IEC для забезпечення систем управління інформаційною безпекою. У державних ID-проектах використовуються чіпи та операційні чіпові системи, атестовані за рівнем не нижче 4+ відповідно до CC (Common Criteria).

У деяких країнах компанією проводяться роботи зі створення інноваційних систем обігу та контролю акцизних марок.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі