Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Розвитку війни між Росією та Україною не буде – Максим Вишняков

Важливо

Початок масштабної війни між Росією та Україною є нереальним, як мінімум поки в Китаї триває Олімпіада.

Про це ексклюзивно для BitukMedia розповів керуючий партнер адвокатського об’єднання «К.В.ГРУП» Максим Вишняков.

“Саме сьогодні вважаю це нереальним. Оскільки російські війська, в принципі, і так тут розташовані: і в Криму, і на Донбасі. Тож, питання про вторгнення – вже неактуальне, війська РФ вже давно на території України. А ось подальшого просування цих військ – я тим паче бачу не перспективним”, – заявив Вишняков.

Він пояснив, що нині у Пекіні триває Олімпіада, а саме “з Китаєм у Росії більш-менш налагоджені добрі стосунки”. Тому, поки країна-партнер зайнята, РФ точно не стала би йти у наступ без підтримки.

“Звичайно, імовірність вторгнення існує завжди. Варто згадати 2014 рік – хто тоді взагалі міг уявити результати… Проте, якщо тоді були логічні приводи для цього, то аналізуючи нашу нинішню ситуацію, я упевнений в тому, що Росія не йтиме війною в Україну”, – переконав пан Вишняков.

За останній час у ЗМІ з’явилася велика кількість новин про посилення конфлікту між Росією та Україною – це почали коментувати нардепи, посадовці, експерти та навіть міжнародні партнери.

“Не хотілося б займатися конспірологією, але цей весь галас може бути вигідним західним партнерам – можливо, таким чином вони підштовхують нас до виконання Мінських угод. Але знову ж таки, це лише домисли і здогади”, – зауважив Вишняков.

Як ще один варіант партнер адвокатського об’єднання «К.В.ГРУП» додав ідею про те, що українська влада просто “замилює очі” і таким чином розподіляє військові ресурси.

“Конфлікт необхідно було вирішити вже давно, адже з кожним роком ми лише віддаляємо від себе непідконтрольні території України. Проте, їх повернення та загалом примирення між двома нашими державами реальне – необхідно лише розвивати діалог та відшукати компроміс”, – резюмував

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі