Субота, 27 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Модні кольори в інтер’єрі у 2022 році

Важливо

Євгенія Шапоренко
журналістка розділу Lifestyle, Факти.

У 2022 році серед модних кольорів в інтер’єрі переважатимуть білий, бежевий та сірий. Якщо вже озброїлися шпаклівкою і капелюхом з газети, але досі перебуваєте в пошуку вдалих кольорів для інтер’єру, то ви зайшли за адресою.

Про модні кольори в інтер’єрі розповіла дизайнер студії Belik Юлія Непом’яща.

“Якщо ми говоримо саме про тренди, то зараз актуальний стиль контемпорарі. Це округлі форми, м’які кольори. Однак якщо дивитися на те, що хочуть замовники, то найчастіше люди хочуть бачити мінімалізм, з мінімальною кількістю декору, без яскравих кольорів, хіба що якісь яскраві елементи (зелений чи синій)”, – розповіла дизайнер.

life.fakty.com.ua

Експерт також додала, що дехто зараз звертає увагу на стиль вабі-сабі.

Якщо говорити про найтрендовіші кольори, то це білий, сірий, бежевий. Посилаючись на свій досвід, дизайнер зазначила, що найчастіше яскраві кольори обирає молодь чи ті, хто проводить вдома небагато часу.

life.fakty.com.ua

“Якщо говорити про те, що модно, то Pantone оголосив кольором року – бузковий відтінок під назвою 17-3938 Very Peri. Проте, як часто його використовуватимуть в інтер’єрі, – питання. Якщо дивитися на українських замовників середньої категорії, то люди обирають щось спокійне, щоб було приємно перебувати вдома. Яскраві кольори – це зазвичай для молоді чи тих, хто рідко буває вдома”, – зауважила Юлія Непом’яща.

life.fakty.com.ua

Серед трендових варіантів також білий колір та його темніші відтінки.

life.fakty.com.ua

Однак така гама у квартирі не найпрактичніша, тому що може швидко бруднитися. У таких випадках, звичайно, краще обирати фарбу, що миється.

life.fakty.com.ua

“Тут ще варто дивитися, де ви фарбуєте стіни. Якщо це коридор, а ви туди затягнете велосипед і забрудните стіни, то ці сліди залишаться. Тому в таких приміщеннях краще використати штукатурку”, – додала дизайнерка.

Проте з меблями доведеться змиритись. Тут або на чищення возити постійно, або пізнати дзен у питаннях акуратності.

Джерело

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі