Понеділок, 6 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Офіційно! GTA матиме продовження – коли вийде нова частина?

Важливо

Студія Rockstar Games активно працює над розробкою наступної частини серії ігор Grand Theft Auto.

Про це автори гри повідомили в офіційному блозі компанії.

“З кожним новим проєктом, який ми починаємо, наша мета завжди полягає в тому, щоб значно вийти за межі того, що ми вже реалізували”, — ідеться в релізі Rockstar.

У компанії не назвали навіть приблизну дату виходу нової частини GTA, проте ігровий журналіст Джейсон Шрейер припустив, що Rockstar анонсує вихід GTA VI на осінь 2023 року.

А біржові аналітики помітили натяк на можливу дату релізу GTA VI у звіті компанії-розробника відеоігор Take-Two перед інвесторами. У документі зазначено, що студія очікує на значне збільшення доходів у 2024 році.

Студія не вказала назву, але, враховуючи попередні частини серії, швидше за все гра буде називатися GTA VI або GTA 6.

Крім того, у Rockstar анонсували, що 15 березня 2022 року вийде некстген-версія GTA V і GTA Online для консолей нового покоління — PlayStation 5, Xbox Series X і Series S. Обіцяють декілька графічних режимів.

Grand Theft Auto — це серія пригодницьких відеоігор компанії Rockstar. Вважається однієї з найуспішніших франшиз в історії ігрової промисловості.

GTA пропонує гравцю роль злочинця у великому місті, який спочатку має низький статус у кримінальному світі, а з розвитком сюжету просувається до верхів організованої злочинності. Ігри цієї серії стали хітами продажів. Остання частина серії — GTA 5 — вийшла у 2013 році.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі