П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

4 запитання, які допоможуть зрозуміти, чого ви хочете від життя

Важливо

Між нами дівчатками
Інтернет-видання, в якому все про жіноче відверто та з гумором.

Ви замислювалися колись про те, що наповнює наше життя? Багато хто вважає, що це шикарні машини, бізнес, дорогі подорожі або гарна і приваблива зовнішність. Але це не основна причина щастя у нашому житті, а її наслідок. Все, що ми робимо, так чи інакше покликане дати нам можливість виразити себе, свої думки, почуття та погляди.

То що ж ми насправді шукаємо? Тут ви знайдете 4 ключові питання, поставивши собі які, ви зрозумієте, чого ж ви дійсно хочете від життя.

1. Як я хочу відчувати себе у майбутньому?

Якими ви дійсно бажаєте бачити себе? Наприклад, ви хочете почуватися вільніше. Тоді спитайте себе: «Як я можу створити цю свободу всередині, перш ніж прагнути її зовні?». Щоб бути вільним, просто будьте собою. Коли ви дозволите собі цю свободу, у вас з’явиться можливість створювати щось нове і в навколишньому світі. Це стосується будь-якого почуття, чи це радість, щастя чи будь-які творчі початки.

2. Моє прагнення змінити щось у світі – це втеча від моїх внутрішніх змін?

Найчастіше ми намагаємось заповнити себе чимось ззовні. Наприклад, ми купуємо новий автомобіль, щоби відчути себе презентабельно. Ми можемо зайнятися бізнесом лише для того, щоб здаватися багатим. Ми можемо поїхати, наприклад, в Індію і зрозуміти, що ми так само самотні там, як і вдома. Або ми худнемо на 10 кіло, тому що хочемо почуватися сексуальніше. Але ми відчуваємо, що жінка чи чоловік, які нас приваблюють, досі не звертають на нас увагу.

Ключовий момент усвідомлення того, що ми шукаємо щось «зовні», щоб почуватися краще всередині, дуже важливий. Тому варто подумати над тим, що ми можемо зробити, щоби підтримати свою особливість, унікальність. Як ми можемо перетворити самотність на свободу? Як ми можемо створити відчуття задоволеності?

3. Чого я хочу від життя: що каже моя інтуїція?

Іноді ми приймаємо наші почуття, але їх виявляється так багато, що вони тиснуть на нас і збивають з пантелику. Зрозуміло, що наші почуття не завжди повинні стояти біля керма нашого життя. Проте наша інтуїція чудово справляється із цією роллю. Вона шле нам попередження. Щоб дізнатися, чого ви дійсно хочете, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Не до розуму, не до серця, а саме до тієї частини вас, яка відповідає за ваші відчуття та потреби.

Наприклад, ви хочете щастя? А що ви можете зробити зараз, щоб викликати це почуття? Це може бути що завгодно: поїздка на велосипеді осіннім парком, шматочок вашої улюбленої піци або просто пісня, яка викликає приємні емоції. Мобілізуйте цю енергію в собі і привнесіть її у все, що ви робите.

4. Як прийняти всі свої почуття, у тому числі негативні?

Досить часто люди вважають, що вони повинні почуватися щасливими, щоб бути успішними. Але задоволення – це лише частина рівняння. Фішка в тому, щоб прийняти той факт, що задоволення приходить і йде. Ми можемо робити речі, які нам не подобаються, або ті, що нам байдужі. Коли ми займаємося чимось для задоволення, ми автоматично налаштовуємося на те, що без цього приємного заняття ми відчуваємо себе незадоволено і розчаровано.

Розуміння та прийняття того, що в житті є абсолютно різні речі, які здатні викликати у нас весь спектр емоцій, є ключем до того, щоб балансувати між негативними та позитивними відчуттями.

Наслідуючи свої мрії і не прив’язуючись до результату, а зацікавлено спостерігаючи за процесом, ми даємо собі вибір: як жити далі. Шукайте способи викликати потрібні емоції. Тоді вам не знадобиться зовнішня атрибутика, щоб відчувати наповненість і щастя.

Що я хочу від життя? Це правильне питання, яке обов’язково притягне до вас потрібні думки та події. Будьте щасливі!

Джерело

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі