Неділя, 28 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Поки Tesla їхала до лікарні на автопілоті – жінка народила малюка

Важливо

33-річна Їран Шеррі з Філадельфії (США) народила дитину в електрокарі Tesla, поки машина їхала на автопілоті.

Про це повідомило The Phildadelphia Inquirer.

Друга дитина подружжя Їран та Кітінга Шеррі ㅡ Мейв Лілі ㅡ народилася 9 вересня цього року. У той день жінка очікувала на початок перейм, але не знала, коли саме це станеться. Близько 8:00 ранку вона ще займалася хатніми справами: прала та збирала 3-річного сина Рафа до садочка.

Після того, як Кітінг посадив дитину на заднє сидіння машини, щоб завезти на навчання, він вирішив перевірити стан дружини. І не дарма: у цей час у жінки саме відійшли води.

Їран намагалася переконати чоловіка спершу завезти сина, а потім повернутися до неї. Але Кітінг вирішив, що час має вирішальне значення, тому одразу повіз дружину до лікарні із сином на задньому сидінні. На той час перейми у жінки були вже такими сильними, що вона ледве сіла у машину.

Подружжя поїхало до місцевої лікарні, але дорога була забита машинами у ранкову годину-пік. Тоді Кітінг поставив Tesla на автопілот до лікарні у передмісті, щоб самому в цей час доглядати за дружиною.

«Вона стискала мою руку настільки сильно, що я відчув, наче вона збиралася роздробити її. Я сказав Їран: “Добре, зосередься на диханні”. Але це була порада і для мене. Мій адреналін зашкалював», ㅡ розповів чоловік.

Поїздка до лікарні зайняла близько 20 хвилин. Але поки подружжя доїхало до пологового, Їран вже народила. Біля вхідних дверей закладу стояв педіатр, який, побачивши пару, негайно покликав медиків. А втім, все минулося добре: лікарі лише обрізали пуповину та оголосили, що дівчинка цілком здорова.

Жінка розповіла, що поки вона була із донькою у лікарні, до неї постійно заходили медсестри, щоб побачити «немовля із Tesla». Подружжя навіть думало назвати дівчинку Тесс, на честь виробника електрокару, який їм допоміг. Але врешті вирішили зупинитися на імені Мейв Лілі.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі