П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Запатентовано! BitukMedia – офіційна торговельна марка

Важливо

Напередодні другої річниці агентство позитивних новин BitukMedia отримало патент на власну торговельну марку. Відповідні документи видав Національний орган інтелектуальної власності ДП «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент). Пишаємося цим і з гордістю продовжуємо свою позитивну справу!

Трьома китами інтелектуальної власності є авторське право, торговельні марки та патенти. Авторські права захищають витвори мистецтва й літератури. Торговельна марка — це спосіб охорони маркетингового позначення, який ще часто називають «брендом». Патентами можна захистити форму й зовнішній вигляд речей, технології та винаходи.

“Отримала Свідоцтво на торговельну марку від Українського інституту інтелектуальної власності. Відтепер офіційно BitukMedia – український бренд Наша команда продовжуватиме щодня знаходити позитив для вас”, – прокоментувала засновниця агентства позитивних новин BitukMedia Інна Битюк.

Нагадаємо, 2 грудня 2021 року наше видання святкуватиме день народження. На честь цього свята ми підготували для читачів та глядачів чудові подарунки та цікавий прямий ефір із засновницею агентства позитивних новин BitukMedia Інною Битюк. Детальніше за посиланням.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі