П’ятниця, 3 Травня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Зимова містерія: в Україні відбудеться святковий концерт “Територія РіздвА”

Важливо

В Україні анонсували концерт – зимова містерія “Територія Різдва”, за участю відомих українських виконавців та симфонічного оркестру.

Про це в ексклюзивному коментарі BitukMedia розповіла українська співачка, громадська діячка та власне, організаторка заходу Анжеліка Рудницька.

“Українці щороку нарікають, що на Різдво нічого дивитися. Я давно мріяла зробити великий різдвяний концерт, наповнений красою і дивами. Щаслива, що завдяки УКФ (ред. – Український Культурний Фонд) і шаленій команді моя мрія стала реальністю”, – зауважила вона.

Так, у святковому концерті візьмуть участь Анжеліка Рудницька, Катя Чілі, Олег Собчук, «GG ГуляйГород», фольк-студія «Правиця», Поль Манандіз, Марина Одольська, «Шпилясті кобзарі», Іванна Пліш, Віталій Кириченко, Павло Табаков, Тоня Матвієнко, «Тhe вйо», Вікторія Васалатій, Валерій Харчишин перетворяться на казкових героїв.

Традиційні українські колядки, щедрівки та новостворені різдвяні пісні зазвучать у сучасних аранжуваннях.

Родзинка проекту – оживлення унікальних художніх полотен Анжеліки Рудницької, які об’їздили з виставками десятки країн світу і тепер стануть героями Зимової Містерії.

«Територія РіздвА» «зазвучить» і жестовою мовою, тож колядуватимуть: “ті, хто чує серцем”.

“Територія Різдва — це неймовірні емоції. У ньому живуть традиції наших предків, радість, родинне тепло і дива, без яких неможливо уявити Різдво. Саме вони рухають нас любити і пізнавати світ і з теплом згадувати кожного року про історії попередніх років – з легкістю та сміхом!”, – наголосили організатори.

Прем‘єра шоу на YouTube-каналі «Територія А» 24 грудня.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі