П’ятниця, 29 Березня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Явка на місцевих виборах на Хмельниччині та Чернігівщині від 12 до 37% – Олександра Кармаза

Важливо

Станом на 13-00 31 жовтня на місцевих виборах у Хмельницькій та Чернігівській областях проголосував 1701 громадянин. Про це повідомила член Центральної виборчої комісії Олександра Кармаза на своїй сторінці у Facebook.

Так, на проміжних виборах депутатів у Ямпільській селищній раді Хмельницької області проголосувало 249 виборців (29%), у Розсошанській сільській раді Хмельницької області проголосували 321 виборців (23%), у Судилківській сільській раді Хмельницької області проголосувало 148 виборців (12%).

На виборах у Комарівській сільській раді Ніжинського району Чернігівської області станом на 13-00 свої голоси віддали 37% виборців або 193 людини.

На виборах Смотрицького селищного голови Кам’янець-Подільського району Хмельницької області дільниці відвідали 790 (17,58%) виборців.

Також сьогодні відбуваються вибори народних депутатів у Херсонській (округ 184) і Черкаській (округ 197) областях, вибори міського голови міста Харкова та місцеві вибори в інших громадах.

Олександра Кармаза нагадала правила відвідування дільниць та що потрібно мати громадянам із собою, аби проголосувати.

«Щоб проголосувати, потрібно мати з собою: паспорт громадянина України у вигляді паспортної книжечки або картки, виборчі комісії не мають технічних засобів для зчитування інформації е-паспорта; захисну маску; особисту ручку», – написала Олександра Крамаза.

Також член ЦВК у своєму дописі підкреслила, що сертифікат вакцинації, ПЛР чи антиген-тести – не потрібні.

«І ще нагадаю, вночі Україна перейшла на зимовий час, а отже уважно подивіться, аби ваші годинники показували правильний час. Дільниці працюватимуть до 20.00», – додала Олександра Кармаза.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі