Субота, 20 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Українська армія обов’язково вивчатиме англійську: вже найняли 15 викладачів

Важливо

До кінця 2021 року в Збройних Силах підготують позаштатних інструкторів з мовної підготовки.

Про це повідомило Головне управління розвідки міністерства оборони України.

“Днями у навчально-науковому центрі іноземних мов Національного університету оборони України імені Івана Черняховського відбувся дводенний навчальний семінар для викладачів іноземних мов вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти України з питань підготовки та проведення на базі ВВНЗ навчальних курсів для позаштатних інструкторів мовної підготовки з-поміж військовослужбовців ЗС України”, – зауважили в повідомленні.

Під час заходу представники центру поділились із колегами з інших ВВНЗ набутим практичним досвідом, ознайомили їх з відповідними навчально-методичними матеріалами, надали методичні рекомендації щодо проведення курсів для інструкторів мовної підготовки.

У семінарі взяли участь 15 викладачів з восьми ВВНЗ та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти України, у т. ч. з тих, в яких здійснюється підготовка офіцерів та сержантів-розвідників.

Як зауважили в управлінні, до кінця поточного року спеціалізовану підготовку з питань організації та методики навчання англійської мови буде організовано для 150 військовослужбовців, які виконуватимуть обов’язки позаштатних інструкторів мовної підготовки.

Надалі зазначені інструктори з січня 2022 року розпочнуть проводити заняття з вивчення англійської мови у військових частинах та органах військового управління.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі