П’ятниця, 26 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Для України виділили 9 млн доларів – хто та навіщо?

Важливо

Уряд України і уряд США підписали додатковий документ до Угоди про виконання завдань у сфері розвитку на загальну суму 9 млн доларів.

Про це повідомили на сайті Кабміну.

“Життя та здоров’я людей завжди є пріоритетом держави. Завдяки цій угоді Україна зможе спрямувати додатковий фінансовий ресурс на посилення спроможності медичної системи та підвищення ефективності лікування хвороб. Вдячний нашим міжнародним партнерам за послідовну підтримку й допомогу у відновленні в період пандемії”, — зазначив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, угоду підписали між прем’єр-міністром Денисом Шмигалем і директором місії USAID в Україні Джеймсом Хоупом. А тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін підписала лист-запевнення угоди про допомогу.

Відзначено, що 7 млн ​​доларів підуть на покращення стану здоров’я українців, а ще 2 млн доларів – на забезпечення зростання економіки.

“Завдяки цій угоді Україна зможе направити додатковий фінансовий ресурс на посилення здатності медичної системи і підвищення ефективності лікування хвороб. Вдячний нашим міжнародним партнерам за послідовну підтримку і допомогу у відновленні в період пандемії”, – додав Шмигаль.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі