Середа, 24 Квітня, 2024
العربية简体中文NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsРусскийEspañolУкраїнська

Прем’єра: вийшов офіційний трейлер комедії-квесту «Де гроші»

Важливо

DzidzioFilm презентували трейлер та постер пригодницької комедії-квесту «Де гроші», яка вийде в прокат 21 жовтня.

Про це повідомило Нове українське кіно.

“Кінокомпанія DzidzioFilm випустила офіційний трейлер та презентувала постер пригодницької комедії-квесту “Де гроші”, – зазначили там.

За сюжетом піаніст-авантюрист Міша, щоб знайти гроші на визволення друга з-під арешту, влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання “Де гроші?” цікавить не тільки його. Всі в цьому будинку шукають гроші.

Головні ролі комедії-квесту виконують українська акторка театру та кіно Ада Роговцева (“Вічний поклик”, “Чоловіки є чоловіки”, “Сага”), співак та актор Михайло Хома (Dzidzio) (“Зірки за обміном”, “Dzidzio Перший раз”), актори Сергій Либа (“Dzidzio Контрабас”) та Анна Буткевич (“Спадок брехні”).

Серед касту акторів також багато відомих зірок театру, кіно й шоу-бізнесу: Ахтем Сеітаблаєв, Віктор Андрієнко, Володимир Остапчук, Олексій Тритенко, Юрій Горбунов, Володимир Задніпровський, Євген Сморигін, Назарій Гук, Любов Тимошевська, Наталя Холоденко, Юлія Магдич, Діма Варварук та інші.

Кіно відзняли за 23 дні в Києві та у Львові. Одна зі сцен відзнята на легендарному Личаківському цвинтарі у Львові. Крім того, спеціально для стрічки в одному з павільйонів площею 1 650 кв. м на кіностудії імені Довженка побудували інтер’єрні декорації імпровізованого будинку на кілька кімнат, зокрема тут і були знамениті кімнати-квести, де головні герої шукають гроші.

Останні новини

Читайте позитивні новини у нашому Telegram каналі